Hem Galleri Om oss Kontakt

Välkommen till Parkettkontakten

Parkettkontakten är ett företag med säte både i Stockholm och i Borås, men vi arbetar över hela landet. Vårt specialområde är massiva kortstavsgolv, i alla tänkbara mönster och alla sorters träslag.

Vi har ett självständigt och oberoende förhållande till olika leverantörer av golvmaterial, vilket medför att vi är mycket observanta för pris- och materialförändringar inom trägolvsbranschen. Vårt mål är naturligtvis att kunna erbjuda våra kunder ett förstklassigt golv, både vad gäller pris och utförande.

Naturligtvis åtar vi oss också läggning av lamell och andra trägolv, även om ni redan har införskaffat material men inte hinner med arbetet. Vi utför givetvis även lagning och slipning av befintliga golv, och är dessutom väl förtrogna med de flesta förekommande undergolv. Vad gäller sportgolv kan vi därtill det mesta om sviktande golv och linjemarkering.

Med nöje ser vi fram emot att kunna erbjuda er en prisvärd offert på era projekt, där personlig kontakt och flexibilitet är en självklarhet.

Vill du ha ett tidlöst, levande och vackert golv, kontakta oss!

Om oss

Vi är ett serviceinriktat företag med lång erfarenhet och goda referenser.

Parkettkontakten består av far och son. Micael, stationerad i Stockholm har varit aktiv som näringsidkare inom trägolvsbranchen sedan 1980, och Christian, stationerad i Borås har varit i branchen sedan 1994.

Tillsammans har vi en mycket bred kunskap om allt inom branchen samt ett väldigt stor kontaktnät.

Vi vågar nog påstå att vi behärskar det mesta när det gäller trägolv och ytbehandlingar, vi har arbetat med de mesta produkter på marknaden, utfört arbeten på tusentals kvadrat samt små specialjobb där andra gick bet. Vi finns till hands för våra kunder genom hela projekten och långt därefter, oss kan ni alltid nå oavsett tidpunkt.

Micael Johansson

Telefon: 0705-133230

Epost: micael@parkettkontakten.se

Sysslomansgatan 11

11241 Stockholm

 

Tjänster

Inget trägolvsarbete är för litet eller för stort för oss. Vi åtar oss allt från handledning om ni vill utföra arbetet själva till kompletta lösningar av ett färdigställt golv inklusive leverans av material, undergolvskonstruktioner, golvläggning och behandling.

För oss är service och kvalité en ledstjärna och arbetar med högkvalitétsprodukter på alla våra objekt. Vi importerar även själva golvmaterial som vi tillhandahåller till konkurrenskraftiga priser.

Christian Johansson

Telefon:0708-418418

Epost: christian@parkettkontakten.se

Råslättsvägen 8

51695 Målsryd

Sök

Skriv in det du vill söka efter här

Gilla oss på facebook!